Ohlédnutí se za sezónou 2012 ...

08.12.2012 09:54

Slibovala jsem článek sice s PFkem, ale nakonec jsem se rozhodla, že to napíšu dřív. PéeFko by mělo mít vlatní aktuálku ;) 

Tento rok byl pro nás velmi úspěšný a zajímavý. Hned první akci jsme měli nezvykle už v lednu a to intenzivku s Bárou Lerlovou. Byla to naše druhá intenzivka v hale a odnesly jsme si z toho více než dobrý pocit. Akce nám také nezvykle končily v polovině října a celý kolotoč nám uzavírala zkouška A2 v Trmicích. Rok 2012 nešetřil slovem první, poprvé a jinými jeho použítími. 

První start v A1, první složená DD zkouška, první start v ktg. A2, první složená zkouška A2 a mnoho dalších. Doufám, že nás toho "poprvé a první" čeká také v následující sezóně. A podle mých zamýšlených plánů toho nebude zrovna málo. 

Akce, která se mi nejvíce vryla do paměti a hodně dlouho na ní budu vzpomínat je rozhodně ČIVAVA CUP. Zkrátka to byla pro nás akce opravdu s velkým A a né jenom pro to, jak se nám dařilo, ale prostě pro celé to odpoledne, pro tu srandu. A o tom veškeré aktivity jsou, o zábavě celému týmu, což jsme splnily na jedničku. Nasmála jsem se za tento rok opravdu hodně, ikdyž to ve všech situacích nešlo a přišly i krušné chvíle, ale co tě nezabije, to tě posílí, takže rozhodně se nás jen tak nezbavíte, protože na všem se dá najít něco alespoň trochu pozitivního. Když si celou sezónu vybavím, tak se mi ani nechce věřit, že už je prosinec a blíží se rok nový. 

Na tomto roce si cením nově získaných zkušeností a doufám, že další nové poznatky budou v tom následujícím roce přibývat :) Jak jste si mohli všimnout v našem předběžném kalendáři pro příští rok, tak je vidět, že se mimo pole agilitní budeme i více objevovat na poli dogdancingovém. A né jenom u zkoušek, ale to se nechte překvapit.... Čeká nás také množství seminářů, ať už agilitních či jiných, ale zkrátka chceme si to užít ještě více než letos. Takže doufám, že se nám to podaří. 



Mimo ohlédnutí, českolipsko naplno zasáhla zima. Sníh a teplota -15 °C je mi svědkem :D Takže jsme hluboko ze skříně vyndali bundičky a na delší pobyt venku se pořádně oblékneme. Ono jít s +20 do -15 je teda sakra rozdíl a zrdraví stavíme opravdu na první místo. :)