Vánoce, sváteční dny a Vstup do nového roku ... aneb poslední aktualita v tomto roce

28.12.2013 18:38

Tak Vánoce jsou již za námi. Užili jsme si je v poklidné náladě a tyto následující dny nám hlavně Betty spestřuje pískáním svého nového balonku :-) 
Za pár dní tu máme konec roku a začne nám rok nový. Pro nadcházející rok mám již hrubé představy co bych ráda stihla a doufám, že se určitým způsobem posuneme kupředu :-) S posledním dnem v roce se hlavně Majda s Benem budou potýkat se stresující atmosférou ohňostrojů, které provázejí oslavy příchozího nového roku. No, snad to přežijeme bez úhony jako roky minulé :-) 

Letos jsem na PF neměla čas a hlavně ani počasí tedy moc nepřeje. Sníh není a já nebudu vyrábět "zelené" PéeFko :-/ 

Všem čtenářům našich webovek přeji s celou smečkou do nového roku 2014 hlavně zdraví, pohodu, spokojenost, lásku, štěstí, mnoho úspěchů, žádná trápení a pohromy. Ať se Vám splní Vaše nejtajnější tužby a hlavně...ať nám všem ti naši nejúžasnější chlupáči dělají stále radost    :-) Pour Féliciter 2014

S další aktualitkou se se smečkou přihlásíme někdy v lednu 2014 a web začne opět hýřit novinkami už tradičně až s příchodem jara a započetím našich aktivit, od kterých si dáváme zaslouženou pauzu ;-)