2016

16.02.2016 18:40

Já vím, já vím rok jsme se vůbec neozvali, ale ono kolikrát není s čím. 
Na moc akcí jsme nebyly. Rok jsme trávily hlavně tréninkem. Aktuálně čekáme přírůstek do rodiny a né zvířecí, a to je doufám dostatečná omluva, proč aktualizace váznou :-) 

Takže se teď aktuálně a psíma holkama snažíme zvyknout na novou životní situaci, která již brzy nastane. Musím říct, že Bettynka je opravdu velmi a velmi vnímavá, okamžitě si změnu mého stavu uvědomila a změnila své chování. Obě holky se neustále mazlí a tisknou na bříško. 
V lednu letošního roku, kdy maličká Ellíčková dovršila svůj první rok života pošupajdila na kastraci, protože štěňátka opravdu neplánujeme, holčička naše maličká je totiž bez papírů, je maličká a má předkus. Je to taková naše fofolová :-) Když už spinkala kvůli kastraci, tak jsme nechali vytrhnout přebytečné zoubky, které nevypadly. Takže 2 špičáky, 2 stoličky a jeden špatný zoubek vpředu, který byl sice už dospělácký, ale kýval se a byl celkově špatně narostlý. A co se nestalo, Ellča začala pořádně baštit (konečně!) a začala nám holka jedna přibírat na hmotnosti, takže aktuální dnešní vážení dopadlo 1827g což už je od kastrace o 100g víc tak máme radost :-)  Jinak Ellči agilitní kariéra je v začátčích, tunýlkujeme jedna báseň, ale zůstaneme pouze na rekreační úrovni, protože to Ellčískovou moc baví, ale protože je malá a drobná, tak to nikam výš nepoženeme, je to přeci hlavně zábava ;-)


V letošním roce bych samozřejmě ráda někam vyrazila, ale po většinou to budou tréninky, protože ačkoliv jsme ještě na Silvestra běhaly, tak přeci jenom vypadneme z kondice. Uvidíme jak to budeme všechno zvládat, nicméně budeme hodně výletkovat s kočárkem . Už teď mám několik nápadů :-) Uvidíme kam nás hvězdy povedou a jestli se ukážeme i někde na závodech. 

A zatím asi poslední novinka - Bettynčina polosestra Bobinka čeká štěňátka, která se mají narodit koncem února - více na jejich webu
www.queen-of-garden.estranky.cz