Beníček si vzpomněl na telefon

29.05.2012 17:04

Tuhle mě Beník opět pobavil svým výstupem, že jsem se rozhodla se o Beníkovu "aktivitku" podělit.

Je to sice už nějaký pátek, ale zkrátka jsme kdysi měli doma pevnou telefoní linku, která měla svoje místečko v chodbě na poličce vestavěné skříně. Ty Benovi výstupy jsme odhalili ještě v době kdy jsem chodila na základní školu (a to už je fakt pěkná řádka let :D) a teď ačkoli už pevnou linku pár let nevedeme, Beník si vzpomněl :D A o jakém výstupu, že je vůbec řeč? tak čtěte dál :)

Kdykoli zazvonil telefon a nikdo nebyl poblíž, tak Ben utíkal, sednul si pod poličku a začal výt. A vyl neskutečně dlouho, aby dostatečně upozornil na fakt, že prostě někdo volá. Teď když už pevnou nemáme, tak jsme si mysleli, že toto chování vymizelo a dokud nezazvoní telefon, tak vytí se konat nebude. Taky že se nekonalo a dost dlouho. Ikdyž musím říct, že jsme se u toho vždy velmi pobavili, protože Beník se pak nakrucoval, jakej je pašák, že to všem nahlásil.

Jenže co se nestalo, výstupy se začaly opakovat. Kdy? Při mamčině sms zprávě. Ano čtete dobře a to má mamka na smsku hlášku "Máš poštu, někdo Ti píše." Beník se sebere a utíká si sednout do chodby a začíná výt. Hláška může zaznít třeba v obýváku, kuchyni, je to jedno, prostě se běži do chodby.

Nevím, čím tato hláška Benovi připomíná naši pevnou linku a ani proč si na to vzpomněl po takové době. Každopádně se pobavíme, zvláště, když mamce příjde více sms za sebou.