Českolipský podzim

20.10.2013 20:52

Omlouvám se za dlouhou odmlku v aktualizaci webu, ale hold už není tolik času jako dřív :) 
Máme za sebou (a před sebou snad ještě také) krásné podzimní dny, prosvícené sluncem a barvami, které si pro nás příroda každoročně připravuje ;) 
Ovšem kromě těchto nádherných procházek máme za sebou také nějaké podzimní akcičky a ještě na jednu se chystáme. 
Letos poslední trénink pasení se vydařil jak co se počasí týče, tak i našeho výkonu. Betty už snad konečně pochopila, že se ovečky nemusí štvát pořád dokola, ale že není od věci se hodit do klídku a na povel zalehnout a nechat ovečky zastavit. Já se kolem stáda sice pořád motám jak vítr v bedně, ale i to snad časem příjde. K ovečkám se znovu chystáme až na jaře. 
Další akcičku, kterou máme úspěšně za sebou je původně neplánovaný intenzivní trénink pod taktovkou Nikol Hanačíkové. Na tréniku jsem nejprve nevěřila, že bychom ty parkury mohly dát, ale hádejte co? My je daly a ještě navrch si odnesly príma rady a poznatky do dalšího tréninku a už se těším až je budeme s chutí aplikovat. Takovéhle akce mám ráda - príma lidi, úžasná atmosféra, počasí na jedničku, organizace jedna báseň, no prostě víc takových akcí :) 

Jinak si se smečkou užíváme barevného a slunečného podzimu. Pilně trénujeme, někdy lenošíme a prostě vůbec, jak se nám zrovna chce ;)