Výlet na Jedlovou

23.07.2012 15:53

Protože mám teď týden dovolené, tak jsme jely vláčkem na Jedlovou. Vyšláply jsme to až nahoru k rozhledně a užily jsme si tak príma den. Psí holky statečně šlapaly krpál nahoru a i strmé klesání dolů jsme zmákly na jedničku. Ikdyž teda nožičky maličko bolely :) Beníček zůstal doma odpočívat a na večer vyrazí na procházku, aby se taky protáhnul.
Co bych vytknula jako mínus, bylo množství aut, které kolem nás projelo. Řidiči se neobtěžovali ani zpomalit a to ani v případě, kdy se vyřítili ze zatáčky (k rozhledně je zákaz vjezdu umístěn už někde dole ... ) Velkou pochvalu bych dala místní restauraci, kde měli báječné palačinky s ovocem a zmrzlinou.
Spousta lidí se mě ptala jestli to je právě "TA" chytrá border collie. Bettynka se chtěla se všema v jejím dosahu mazlit. Madlence už se sice moc nechtělo, ale držela na pohlazení i malému klučíkovi a jeho ještě neohrabaným ručičkám. Bettynka stále vrtěla ocáskem a nechala se od chlapečka hladit a poplácávat po hlavě a dokonce mu chtěla věnovat i nějakou tu pusinku (což nakonec neudělala ;) )

 

Pokud vše výjde tak bychom se jeli moc rádi podívat na Ústecký psí festival, který se koná 4. a 5.8. v Trmicích.